Slovenske železnice: Roland Berger i TransCare podnijeli žalbu

Bez autora
Mar 30 2010

Društva Roland Berger i TransCare, koje je ministarstvo prometa zbog nepotpunih ponuda isključilo iz natječaja za savjetnika tijekom sanacije Slovenskih željeznica, podnijela su zahtjev za reviziju i predala ga Državnoj revizijskoj komisiji. Neslužbeno se doznaje kako se žale upravo zbog ocjene da su predali nepotpune ponude. Ministarstvo je kao prvostupanjski organ njihove pritužbe već odbacilo. Izabrano društvo A.T.Kearney, koje za svoje usluge traži 1,2 milijuna eura, tako još nije sklopilo ugovor s ministrom prometa Patrickom Vlačičem niti započelo s radom. Ministarstvo je potpunima ocijenilo i ponude društava McKinsey&Company i Deloitte Revizija.

Slovenske železnice: Roland Berger i TransCare podnijeli žalbuDruštva Roland Berger i TransCare, koje je ministarstvo prometa zbog nepotpunih ponuda isključilo iz natječaja za savjetnika tijekom sanacije Slovenskih željeznica, podnijela su zahtjev za reviziju i predala ga Državnoj revizijskoj komisiji.

Neslužbeno se doznaje kako se žale upravo zbog ocjene da su predali nepotpune ponude. Ministarstvo je kao prvostupanjski organ njihove pritužbe već odbacilo.

Izabrano društvo A.T.Kearney, koje za svoje usluge traži 1,2 milijuna eura, tako još nije sklopilo ugovor s ministrom prometa Patrickom Vlačičem niti započelo s radom. Ministarstvo je potpunima ocijenilo i ponude društava McKinsey&Company i Deloitte Revizija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik